Natuurmeditatie online cursusNatuurmeditaties

ervaar de verbinding van leven

Kun jij ook zo genieten van de natuur? Van de schoonheid van een bloem, het wonder van een ontluikend blad, of het schouwspel van licht en donker in de lucht. Je zou er het liefst inkruipen en er helemaal één mee worden. Toch?

De cursus Natuur & Perceptie neemt je mee op een reis in die verbinding met de natuur. Het enige dat je hoeft te doen om die verbinding te ervaren is je eigen denkbeelden even aan de kant te zetten en je te openen. De verschillende meditaties helpen je om die stap te maken. En wanneer je dat doet, ontdek je dat alles in de natuur jou verwelkomt. En jou uitnodigt en aanmoedigt.

Die waarneming werkt heilzaam. Jij voelt je naderhand vaak rustig, opgeruimd en helder. En heeft geeft openheid en een diep vertrouwen.

De oefeningen geven je handvatten om jouw subtiele verbinding met de natuur – en de hele wereld – te onderzoeken.  Bijvoorbeeld met het stromen van water, de energie van bomen, de transformerende werking van vuur en de ruimte van lucht.

In de videoversie van de lessen is gebruik gemaakt van schitterende natuurbeelden uit Zuid-Spanje. Zo kun jij vanuit het comfort van jouw huis je alvast in de natuur wanen om zo een eerste ervaring op te doen. We raden je echter van harte aan de audiobestanden op een draagbare geluidsdrager te zetten en daarmee de natuur in te trekken. Want er gaat tenslotte niets boven live.

De basis voor deze oefeningen is het werken met aandacht. Deze cursus is daarom goed te combineren met de online cursus Aandachttraining.

Info & Bestellen

Tien lessen van ongeveer 20 minuten.

MP4 (als filmpje online te bekijken)
èn MP3 (geluidsbestand om te downloaden).

Prijs: 95,00

Bestellen:

Je kunt deze training bestellen door onderstaand formulier te verzenden. Schrijf tegelijkertijd het cursusbedrag over op IBAN NL41RABO0324666950 tnv Shu’em Healing te Amsterdam. Zodra we jouw betaling ontvangen, sturen we een e-mail met daarin linkjes naar alle lessen.

Meer info & bestellen:

Onderwerp: Online cursus Natuurmeditaties