Aura en Chakra HealingOnline cursus Aura & Chakrahealing

Voor meer ‘flow’ in leven

Loop je (af en toe) vast in het leven? Van die momenten of perioden waarin de energie die maar niet wil stromen. Projecten komen niet af. De situatie stagneert en komt maar niet in beweging. En hoe je ook probeert je creatieve vermogens aan te wenden, het lukt maar niet.

Aura & Chakra Healing biedt hulp. Doordat je van binnenuit, in lichaam en geest de energie weer leert te laten stromen, werkt dat door in alle dagelijkse activiteiten.

Aura & Chakra Healing is een praktische methode waarmee grotere harmonie en opener communicatie ontstaat en je creativiteit en intuïtie toenemen.

Het concept van de aura en chakra’s is een handig aangrijpingspunt om op de verschillende niveaus van jouw leven de energie in beweging te zetten. Zo kunnen vastgezette patronen doorbroken worden. En ontwikkel je een rustige en ontspannen basis in jezelf. Je leven komt meer ‘in flow’.

In die flow komen lastige situaties makkelijker tot een oplossing. Je ervaart minder stress en kunt beter anticiperen op (veeleisende) situaties.

Werken met de aura en chakra’s geeft vaak in korte tijd diepe ontspanning.

In de cursus komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Centreren, creëer een rustige, stabiele basis in jezelf
  • Leren onderscheiden van jouw energie en de energie van anderen
  • Grenzen stellen / je eigen ruimte behouden
  • Jezelf reinigen van de energetische invloed van anderen
  • Visualisatie en Imaginatie
  • Helder waarnemen van oude energetische / emotionele invloeden
  • Aura (je energetisch veld) reinigen
  • Regelen denkactiviteit
  • Chakra’s en chakra-ademhaling

Info & Bestellen

Twaalf lessen van ongeveer 20 minuten.

MP4 (als filmpje online te bekijken)
en MP3 (geluidsbestand om te downloaden).

De MP3 kun jij downloaden en op jouw geluidsdrager overzetten. Zo kun je de lessen overal doen. Ook zonder internetverbinding.

Prijs: 95,00

Bestellen:

Je kunt deze cursus bestellen door onderstaand formulier te verzenden. Schrijf tegelijkertijd het cursusbedrag over op IBAN NL41RABO0324666950 tnv Shu’em Healing te Amsterdam. Zodra we jouw betaling ontvangen, sturen we een e-mail met daarin linkjes naar alle lessen.

Meer info / bestellen:

Onderwerp: Online cursus Aura & Chakra Healing I