Aandachttraining online cursusOnline Training Aandacht & Focus

Voor concentratie, rust en vertrouwen

Raak jij van tijd tot tijd verdwaald in allerlei gedachtencirkels? Of gaan emoties regelmatig met je aan de haal? Zodanig dat je er zelfs slecht van slaapt of stress opbouwt in je lichaam. De online training Aandacht & Focus kan je helpen die cirkel te doorbreken.

Als je hoofd vol gedachten zit, neemt dat zo’n groot deel van jouw bewustzijn in beslag dat je nauwelijks ruimte over houdt om waar te nemen wat zich in het moment aandient. Dat is lastig in je communicatie – je hebt vaak een wat korter lontje – en speelt door in je relaties. Maar ook geeft het een gevoel van on-welzijn, ben je versnipperd en kun je geen enkel deel van je leven werkelijk op focussen.

Jouw aandacht is overal, behalve in het moment waar jouw leven zich daadwerkelijk afspeelt; hier en nu.  In de training Aandacht & Focus leer je een heel eenvoudige oefening die grote impact kan hebben op hoe jij het leven ervarat. Dan kun je veel meer details waarnemen van de schoonheid van het leven, krijgt het leven (meer) kleur en zijn al jouw acties bovendien veel effectiever.

Wie meester is van zijn aandacht, is meester van zijn leven.

De training Aandacht & Focus laat je steeds meer elementen van aandacht ontdekken. Want aandacht is energie. En dat kun je richten, beheren en laten stromen. Voor meer rust en vreugde.

Aandacht & Focus geeft jou:

  • Meer rust en minder stress
  • Groter concentratievermogen en focus
  • Makkelijker omgaan met veeleisende situaties
  • Minder ‘in je hoofd zitten’
  • Effectief beheren van je eigen energie
  • Minder beïnvloeding door energie en emoties in je omgeving
  • Toename creativiteit en intuïtie
  • Een methode die je op ieder moment en in iedere situatie kunt toepassen

Info & Bestellen

Tien lessen van ongeveer 20 minuten.

MP4 (als filmpje online te bekijken)
èn MP3 (geluidsbestand om te downloaden).

De MP3 kun jij overnemen op jouw geluidsdrager. Zodat je de lessen overal kunt beluisteren. Om in korte tijd rust en helderheid in jouzelf te activeren.

Prijs: 95,00

Bestellen:

Je kunt deze training bestellen door onderstaand formulier te verzenden. Schrijf tegelijkertijd het cursusbedrag over op IBAN NL41RABO0324666950 tnv Shu’em Healing te Amsterdam. Zodra we jouw betaling ontvangen, sturen we een e-mail met daarin linkjes naar alle lessen.

Meer info / Bestellen

Onderwerp: Online Training Aandacht & Focus