Al meer dan vijftien jaar biedt Shuem healing, meditatie en training vanuit mystiek sjamanisme. Door gebruik te maken van wijdere staten van bewustzijn ontstaat harmonie in gevoel en een energetisch bewustzijn. In het dagelijkse leven vertaalt dit zich in meer ‘in flow’ zijn, vertrouwen in je intuïtie en innerlijke kracht en een stabiele basis in jezelf. Dit opent nieuwe perspectieven en mogelijkheden in je leven.

Alle lessen, meditaties en healingsessies: Stefan Wils

Ongeveer twintig jaar geleden kwam Stefan in aanraking met het Shuem Sjamanisme zoals dat door Abbahjí werd gegeven. In korte tijd bracht dit grote verandering in zijn leven. Hij bleek aanleg te hebben voor het sjamanisme. Zijn praktijk veranderde in een sjamanistische healingpraktijk waar hij vele duizenden klanten ontving. De ervaring die hij hierin opdeed, vertaalde hij in cursussen en de Opleiding Sjamanistisch Genezer, die nu in verkorte vorm wordt aangeboden als de Intensieve Healer Training.

Stefan weet in zijn lessen, meditaties en healingsessies, de oude wijsheid van het sjamanisme toegankelijk en praktisch toepasbaar te maken voor het leven in de huidige tijd en maatschappij. Door deelnemers en cliënten te laten delen in veranderde staten van bewustzijn voor harmonie en transformatie. Dit brengt rust en stabiliteit.

Healer en Trainer bij Shuem

Organisatie, website & teksten: Wabke Bouman

“In 2002 kwam ik in contact met Stefan en enkele jaren later zijn we samen gaan werken. Hij kan je meenemen in wijdere staten van bewustzijn die zeer bevrijdend werken, terwijl je tegelijkertijd met je voeten op de grond blijft staan. Ik heb bij heel veel mensen en bij mezelf waargenomen hoe dit je leven ten positieve kan veranderen en je ervaringswereld verruimt. Inmiddels werk ik steeds meer voor mezelf. Zo geef ik nu meditaties en een meditatiecursus in Den Haag en je kunt bij mij ook terecht voor wierook, smudgekruiden, ratels e.d. Neem een kijkje op mijn website Wabke.nl.”

Beeldmateriaal (foto en video): Paulien de Gaaij

Ondersteuning bij vormgeving: Gent Vranovci

Shuem Team 2012