Opleiding Shamanistisch Genezer 2018 – 2019

De Opleiding Shamanistisch Genezer biedt in eerste instantie vooral een diepgaand proces van transformatie. Omdat een dergelijk proces zeer persoonlijk is, geef ik sinds enkele jaren de voorkeur aan individuele les. Dit kan via een video verbinding èn je bent natuurlijk van harte welkom op Bali.

1: Privé les via een video verbinding

Deze opzet werkt het zelfde als privé op locatie en is door de video verbinding heel persoonlijk. Lessen duren ongeveer 2 uur. Planning wordt afgestemd op jouw tempo, financiële mogelijkheden en behoefte.
Je hoeft niet alle lessen in september te volgen.

Doordat je per les kunt betalen is de betaling indien gewenst gespreid.
Je kunt starten en ophouden wanneer jij dat wilt.

Het grote voordeel is dat de lessen helemaal afgestemd zijn op jou en jouw ontwikkeling en dat je de energie en beoefening thuis ervaart en dat maakt het voortzetten van je beoefening vaak makkelijker.

Bovendien zijn er ook geen reistijd en reiskosten voor jou.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere leerlingen op deze wijze les gegeven en het blijkt uitstekend te werken. Iedereen is zeer tevreden. Enkelen van hen hebben zowel ervaring met les op locatie als via internet en laten weten dat er nauwelijks verschil is.

Benodigdheden:
een pc of laptop en een koptelefoon, ik stuur je een paar minuten voor de afspraak een linkje per mail, dit hoef je alleen maar aan te klikken om een video verbinding tot stand te brengen. Je hoeft geen software te instaleren. Dit is zeer vergelijkbaar met Skype, maar dan veel betere kwaliteit.
Het is van belang dat je niet gestoord kan worden, dus deurbel en telefoon uit.

Bijdrage:
100,- euro per les
dit komt neer op het zelfde bedrag als de groepslessen.

2: Live privé op locatie in Bali

Iedere dag privé les.
Dit programma kan verrijkt worden met uitstapjes naar krachtplekken voor healing en afstemming. Te denken valt aan een reinigingsritueel door een water priesteres, een ritueel onder de heilige waterval, bezoek aan tempels en traditionele healers, et cetera.

Duur, wensen en invulling in overleg.

Wanneer je dat wilt, regelen we verblijf, vervoer en eten voor je.

Bijdrage:
Jij bepaalt wat je redelijk lijkt, verdere onkosten van extreem goedkoop tot extreem luxe, afhankelijk van jouw wensen en budget.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

Ja, ik heb interesse in de Opleiding Sjamanistisch Genezer